Våra tjänster

Putsning

Vi har en omfattande kompetens kring fasader och kring nyproduktion av puts. Vi har även kompetens inom gruppen från avancerade restaureringsuppdragen utav kulturklassificerade fastigheter.

Murning

Tegel är ett material vars popularitet tycks öka hela tiden. Numera finns också många duktiga tillverkare och en fantastisk variation. Det gör att man idag också har stor möjligheter att hitta lösningar till både utmanande arkitektur som struktur och färg.

Fönster & balkonger

Vi har stor erfarenhet av fönsterbyte och balkongrenovering inom gruppen. Vi är inte bundna till någon tillverkare eller entreprenör, här samverkar vi helt fritt tillsammans med er som beställare. Vi har även god kompetens inom betonghantverk och har lösningar för nyproducerade bostadsområden.

Ställning

Vi erbjuder professionell renovering och underhåll av balkonger för att förbättra dess utseende, funktion och livslängd.

Fasad

För en trygghet i hela affären

Som ett bolag inom Fasadgruppen kan vi erbjuda expertkunskap för hela fastighetens yttre skal. Vi arbetar hållbart, lokalt och med stor hantverkskunnighet. Vårt mål är att förse er med världens främsta exteriörer.

Referenser

Jobba hos oss

Hos oss arbetar många människor i olika åldrar, med varierande ursprung, olika arbetsuppgifter och erfarenheter. Vårt arbetsområde sträcker sig över hela Sverige.

Gå till vår karriärsida