Om oss

Murpoolen i Skåne AB har med Morgan Olsson vid rodret sen starten år 1995 utfört murnings- och putsprojekt i hela Skåne. Företaget började i mindre skala men har genom åren vuxit till att vara ett ledande företag inom mur och puts i hela Skåneregionen. 

Vi har ca 30 st kunniga och självgående murare med yrkesbevis.

Omsättning 2019: 80 miljoner

Vi är medlemmar i Mur & Putsföretagen (Branschföreningen för murat och putsat byggande). Idag har vi kontor och lager på Russgatan 1 i Malmö.

Genom god etik och moral i våra affärer vill vi långsiktigt bidra till en god företagskultur och samhällsutveckling där omtanke och ärlighet utgör kärnan för ett medmänskligt företags- och samhällsklimat. 

Med flexibilitet och lösningsfokusering tillsammans med kunskap och kompetens löser vi idag alla typer av fasadentreprenader, allt från avancerade renoveringar till kompletta murningsentreprenader där vi tar ansvar hela vägen från ax till limpa. Bästa kvalité på våra egna entreprenader och nöjda kunder är ledstjärnorna i vår verksamhet.

Vi arbetar med vår egen maskinpark och med de främsta leverantörerna på mur- och putsprodukter i branschen. Sedan starten har vi utfört murning och puts på ca 600 villor samt en stor mängd hyreshus och kontor.

Våra kunder är: privata fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, kommun och landsting samt byggare.

Våra större kunder är: Skanska, Peab, Serneke, Midroc, JM, MVB, MTA samt många lokala fastighetsägare och byggare.

Sedan år 2017 ingår Murpoolen i Skåne AB i Fasadgruppen Norden AB som är Nordens största och bästa koncern inom fasadarbeten.

Fasad

För en trygghet i hela affären

Som ett bolag inom Fasadgruppen kan vi erbjuda expertkunskap för hela fastighetens yttre skal. Vi arbetar hållbart, lokalt och med stor hantverkskunnighet. Vårt mål är att förse er med världens främsta exteriörer.

Referenser

Jobba hos oss

Hos oss arbetar många människor i olika åldrar, med varierande ursprung, olika arbetsuppgifter och erfarenheter. Vårt arbetsområde sträcker sig över hela Sverige.

Gå till våra karriärsida